perjantai 2. elokuuta 2013

Päättömät kanat

Tällä viikolla mami ja isi ovat pyyhältäneet ihan hullun lailla joka paikkaan. Tuolta ne päättömät kanat varmaan näyttävät juostessaan... Ne ei ole yhtään ehtinyt olla ja nukkua meidän kanssa. Lisäksi ne ovat molemmat olleet töissä ja koulussa joka ilta, joten me ollaan aika lailla oltu kahdestaan Milan kanssa. Isi ja äiti rupesivat muutama viikko sitten puhelemaan jostain "uudesta kodista". En oikein ymmärtänyt että mikä se sellainen koti on, mutta tiistaina se valkeni. Äiti ja isi lähtivät johonkin tiistaina aamulla ja kun he tulivat takaisin, he selittivät että me pääsemme uuteen, isompaan kotiin. Ensiksi en tykännyt kuulla tuollaista, eihän me olla edes nähty koko paikkaa. Mitä jos me emme pidäkkään siitä? Eikö lapsilla ole minkäänlaisia oikeuksia?! Isi ja äiti kertoivat, että siellä on enemmän tilaa juosta ja suurempi keittiö jossa on enemmän tilaa tehdä meille ruokaa. Siinä vaiheessa tämä "uusi koti" alkoikin pikkuhiljaa kuulostaa ihan kivalta!

Koko viikon mami ja isi ovat juosseet siis eri paikoissa. Heidän on kuulemma täytynyt hoitaa asioita meidän uuteen asuntoomme liittyen. Tänään, perjantaina, joku ihan vieras täti tuli yhtäkkiä käymään meillä. Hän kierteli pitkin asuntoa, katseli seiniä ja kattoja. Samalla hän kirjoitteli paperille jotain. Se näytti tosi hassulta. Meidän piti Milan kanssa seurata ja vahtia outoa tätiä, sekä samalla turvata isin ja mamin selusta. Niinhän kunnon lapset tekevät. Sitten täti lähti, ihan yhtäkkiä. Isi sanoi että täti kävi katsomassa jos me olemme tuhonneet täällä jotain. Minä vähän loukkaannuin, sillä eihän me koskaan mitään pahaa tehdä! Tapetitkin iiihan itsekseen kävelevät irti seinistä...

Isi ja mami suunnittelevat jo kovasti muuttoa ja soittelevat joka paikkaan jotta sähköt ja muut elintärkeät asiat on sitten hyvissä ajoin hoidettu ennen kuin olemme perillä uudessa kodissa. Meille on tärkeintä, että isin ja mamin sänky, meidän kiipeily/nukkumateline ja ruuat tulevat mukaan, ei niillä muilla tavaroilla niin väliä! Ainiin ja vessa myös, ettei tarvitse matoille tehdä tarpeita. Mami kertoi, että me joudumme menemään isovanhempien, tai lähinnä mummin luo muuttamisen ajaksi. Ihan tyhmäää, olisin halunnut päästä matkustamaan sellaisen muuttolaatikon mukana. Pappa ja kummisetä menevät kuulemma mukaan muuttohommiin, joten olemme sitten ihan viidestään mummin, Mosse-tädin ja Samurai-sedän kanssa sen aikaa. Mummi lupasi tehdä meille ruokaa sillä aikaa kun muut muuttavat.

Haluatte varmaan nähdä muutamia kuvia vielä kuluneelta viikolta:

<3: Ronja

Mila vahtii keppiä.


Äitiiiii... Aaaanna jotain hyvääää ^^

Milan kauneusuni asento.

Autoin mamia koulutöissä.

Palvelijat silittävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tästä voit lähettää meille fanipostia!