torstai 27. kesäkuuta 2013

Ihuna viikko!

Äiti laittoi parvekkeelle kukkia toissapäivänä ja me Milan kanssa autettiin laittamaan mullat purkkeihin. Harmi että pääsen ihailemaan niitä vain lasin takaa enkä sen tarkemmin...  Äidillä oli kauhea ongelma päättää miten järjestelisi parvekkeen uudelleen. Minä ja sisko istuttiin tiukasti ikkunan takana sisällä ja koitimme parhaamme mukaan neuvoa miten kalusteet kuuluu sijoitella. Äiti ei meinannut ensin millään uskoa minun (ainoaa ja oikeaa) mielipidettäni, mutta onneksi sain lopulta hänet tolkkuihinsa ja parvekkeesta tuli ihan kelpoisen näköinen.

Eilen toisella hovipalvelijoistamme, eli isillä, oli siivouspäivä. Hän putsasi kaikki paikat taas ihan vain siksi että meidän olisi kiva likastaa ja karvastaa uudelleen. Varsinkin sohva on tosi kiva karvastaa pyörimällä ja kierimällä siinä. Ainut asia, mikä siivoamisessa harmittaa on se, että juuri kun olen tehnyt hienon ja pehmeän karvapatjan sohvan käsinojalle niin palvelijat siivoavat sen pois. Ja taas täytyy aloittaa alusta...

Nyt Mila haluaa sanoa muutaman sanan, kaipa minun täytyy se hänelle suoda...

<3: Ronja


Minä autoin isiä siivoamisessa parhaani mukaan. Vahdin että joka paikka tulee hyvin siivottua ja pidin muuten vain seuraa. Sitten keksin jotain hauskaa: hain isin kaapista sukan ja toin sen hänelle. Ilmoitin aarteestani päästämällä pienen, suloisen purnahduksen jotta isi varmasti huomasi minut. Isi ymmärsi heti mitä halusin leikkiä! Hän piilotti sukan uudestaan, tosin hiukan huonosti kun hän vei sen samaan paikkaan mistä sen jo kerran löysin... Mutta joka tapauksessa oli kivaa löytää sukka uudelleen ja taas vein löydöksen isille näytille. Kyllä isin kanssa on ihan parasta leikkiä! 


Nyt on ollut tosi kiva viikko kun meidän ei ole tarvinnut olla paljoa yksin. Äiti on lähtenyt aamulla opiskelemaan ja isi on mennyt kuntoilemaan. Luulen muuten, että äiti opiskelee isiksi. Minä ainakin haluaisin olla ammattilais-isi jos minun tarvitsisi vaihtaa ammattia, isi on sen verran mukava! Nykyinen työni sohvan lämmittäjänä ja ruokakupin tyhjentäjänä sopii minulle kyllä niin hyvin etten taida kuitenkaan vaihtaa alaa. No, höpinät sikseen ja takaisin asiaan: Kuntoilun jälkeen isi on siis tullut takaisin ja viettänyt minun kanssa isi-tytär laatuaikaa. Kun isi lähtee töihin niin ei mene kauaakaan kun äiti tulee jo kotiin. Minä kyllä tykkäisin enemmän jos äiti olisi poissa vaikka koko päivän ja saisin olla ihan (melkein) kahdestaan isin kanssa! Nyt alkaa taas olla jo nälkä, lähdenkin tästä syömään. See ya!


‹Mila›


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tästä voit lähettää meille fanipostia!